Pech-hulpverlening

Geen zorgen meer om pech onderweg!

Het Pechhulp-abonnement van FietsNED geeft recht op:
Kostenloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) of gratis vervoer van u en uw fiets, als reparatie onderweg niet kan. Als abonnementhouder ontvangt u een persoonlijke FietsNED-Pechpas.

Daarmee bent u een jaar lang verzekerd van hulp bij pech onderweg.

FietsNED biedt de volgende mogelijkheden:

 

Pechpas fiets en electrische fiets € 32,50

Pechpas bijzondere fiets (tandem, ligfiets, 3-wieler, bakfiets) € 39,00

Pechpas tweewieler met motor-aandrijving (snorfiets, bromfiets, scooter, electrische scooter) € 49,00

Pechpas scootmobiel € 69,00

 

Ook als u in Belgie fiets kunt u rekenen op pechhulp. FietsNED werkt daartoe samen met VAB. Deze organisatie heeft in Belgie ruim 100 uitrijpunten van waaruit pechhulp aan fietsers (en automobilisten) wordt geboden. Pechhulpverlening in Belgie valt onder het FietsNED pechhulp-abonnement en is dus kosteloos (exclusief onderdelen).

 

Wat doet FietsNED bij pech onderweg?

Bij pech onderweg belt u naar de FietsNED-servicelijn. Die is 24/7 bereikbaar. Een van onze monteurs komt dan naar u toe om uw fiets te maken en ervoor te zorgen dat u weer door kunt fietsen. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkend als E-bike specialisten. Ze komen naar u toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Ze gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om uw fiets perfect te kunnen repareren.

Naast de werkplaats vindt u in de bus ook een “winkeltje” met fietsaccessoires. Mooie fietstassen, fijne zadels, losse fietsverlichting, leuke snelbinders en nog veel meer. Zit er iets bij van uw keuze, dan monteren we dat graag direct voor u

 

e bike specialist

De FietsNED-pechpas is steeds 12 maanden geldig:

De pechhulp is 7 dagen per week, 24 uur per dag in te schakelen.
Voor de overige pechhulp voorwaarden klik hier.