FietsNED is er voor iedereen!

Flexibiliteit en veelzijdigheid zijn kernwoorden van de mobiele fietsenmakers van FietsNED. Eric Goossens van FietsNED regio Land van Heusden en Altena komt met zijn mobiele werkplaats waar en wanneer u maar wilt om uw fiets direct ter plaatse te repareren. Maar hij repareert ook rolstoelen, rollators en scootmobielen.

“Veel mensen weten me te vinden en maken dankbaar gebruik van deze  service aan huis”, aldus Eric Goossens. “Soms denken ze nog dat je lid moet zijn van FietsNED, maar we zijn er voor iedereen die een fietsenmaker nodig heeft! Wel kun je een abonnement afsluiten voor pech-onderweg. Ook met bedrijven maken we afspraken over pech-onderweg-service voor hun werknemers en reparatie van fietsen onder werktijd.”

In winderig Nederland fietsen inmiddels veel mensen op een elektrische fiets. De aanschaf ervan is een behoorlijke investering, maar wist u dat FietsNED uw eigen fiets om kan bouwen tot een elektrische fiets? Het is minder duur, u houdt uw eigen vertrouwde fiets en u profiteert van de voordelen van elektrische ondersteuning! Informeer naar de mogelijkheden  bij FietsNED, tel. 06-53153276 of kijk op www.fietsrepareren.nl.

(Altena Nieuws voorjaarsbijlage, 11 maart 2010)  

Posted in Uncategorized.