Viering 1 jaar FietsNED Land van Heusden en Altena

Op 1 juli is het precies een jaar geleden dat Eric Goossens uit Giessen van start ging als mobiele fietsenmaker. En de mensen waarderen deze nieuwe service! 
Tot vorig jaar moest je nog zelf met je kapotte fiets naar de fietsenmaker om deze vervolgens een paar dagen later weer, gerepareerd en al, op te kunnen halen. Nu weten mensen Eric Goossens te vinden. Hij komt met zijn bus naar de mensen toe en repareert de fiets ter plaatse. Een lekke band, kapotte verlichting of een onderhoudsbeurt; het kan allemaal. Je hoeft alleen maar even te bellen naar Eric Goossens en hij komt eraan met zijn bus. Alles is aanwezig: een werkbank, een systeem om de fiets op te hangen, alle verschillende onderdelen en er is zelfs gedacht aan een jerrykan met water voor het wassen van de handen. Voor de betaling kan de klant rekenen op een nette factuur die ter plaatse wordt geprint. Betaling kan contant, maar ook pinnen is mogelijk. Kortom: een ideale en moderne manier van fietsreparatie.  
Eric Goossens is met zijn bus inmiddels een bekend gezicht in het Land van Heusden en Altena. Onlangs nog was hij betrokken bij de fietstocht Lopend Vuurtje, stond hij op de jaarmarkt in Wijk en Aalburg en hij is elke donderdagmiddag te vinden op de weekmarkt in Woudrichem.
Als dank voor het vertrouwen is een ludieke actie opgezet waarbij elke klant van 29 juni – 4 juli bij aankoop van onderdelen of het uitvoeren van een reparatie een leuke attentie cadeau krijgt. Zo krijgt de viering van het eerste jaar een extra feestelijk tintje!

 

Posted in oude nieuwsberichten.