Nu ook in Heusden

Vanaf nu staat Eric Goossens elke donderdagochtend met zijn FietsNED-bus aan de Gijbertus Voetiusstraat. Uw fiets wordt direct gerepareerd of nagekeken.

Alles is aanwezig: een werkbank, een systeem om de fiets op te hangen, alle verschillende onderdelen en er is zelfs gedacht aan een jerrycan met water voor het wassen van de handen. Een lekke band, kapotte verlichting of een onderhoudsbeurt; het kan allemaal. Betaling kan contant of via de pin.
‘Op donderdagmiddag sta ik al op de markt in Woudrichem, dus een aanvulling op de markt in Heusden zit er helaas niet in. Daarom is gekozen voor de standplaats aan de Gijsbertus Voetiusstraat op donderdagochtend’, aldus Eric Goossens. ‘En als het u niet uitkomt om met de fiets naar de Voetiusstraat te komen, kom ik zelfs bij de mensen thuis. De flexibiliteit is een groot voordeel van onze service.’ FietsNED gaat zo nodig ook langs kantoren en bedrijven om er een fiets te repareren, zodat een werknemer aan het einde van de dag zijn fiets weer kan gebruiken. Zelfs ’s avonds kan Goossens uitrukken, tot genoegen van veel tweeverdieners.
Voor mensen die weinig tijd hebben of die afhankelijk zijn van vervoer per fiets, zoals forensen, moeders met kleine kinderen en schoolgaande jeugd, biedt de mobiele fietsenmaker uitkomst.
Voor Heusden is FietsNED een welkome aanvulling op het bestaande aanbod van winkeliers en de markt op donderdagmiddag!
Informatie: www.fietsrepareren.nl of 06-531 532 76

Posted in Uncategorized.